Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Με καταμετρημένο το 81,64 % των εκλογικών τμημάτων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συγκεντρώνει το 52,33% των ψήφων έναντι 47,67% που εξασφάλισε ο έτερος υποψήφιος Κώστας Χατζής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ρηγίλλης, ψήφισαν 43.144 μέλη της ΟΝΝΕΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας 18-32, και οι ομογενείς - μέλη της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι εγγράφηκαν στους εκλογικούς καταλόγους. Υποψήφιοι ήταν οι Αν. Παπαμιμίκος και Κ. Χατζής, ενώ ο τρίτος υποψήφιος, Β. Αξιώτης αποσύρθηκε.
Πρώτος στο νομό μας, εξελέγη ο Κώστας Χατζής
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Αυτή τη στιγμή γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να έχει προβάδισμα σε πανελλαδικό επίπεδο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Αντίθετη είναι η εικόνα στο νομό μας όπου ο έτερος υποψήφιος Κώστας Χατζής έρχεται πρώτος και με διαφορά. Συγκεκριμένα προηγείται σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Βόνιτσα ενώ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήρθε πρώτος στο Αγρίνιο με μικρή διαφορά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο νομό έχουν ως εξής:
AΓΡΙΝΙΟ
Παπαμιμίκος: 194
Xατζής: 189
MEΣΟΛΟΓΓΙ
Χατζής: 164
Παπαμιμίκος: 78
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Χατζής: 121
Παπαμιμίκος: 40
ΒΟΝΙΤΣΑ
Χατζής: 45
Παπαμιμίκος: 18
http://agrinio-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο