Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Χ»αμένος ο Παναιτωλικός στο 2-2 με τον Εθνικό, στο Αγρίνιο.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Εθνικό στο Αγρίνιο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αμφότερες. Ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν τον ευνοεί στην προσπάθεια που κάνει για συμμετοχή στα πλέι οφ.
Με την ισοπαλία αυτή, ο Παναιτωλικός πέρασε στην έκτη θέση του πίνακα και μπήκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λίγκα, με διαφορά ενός βαθμού από τον έβδομο Πιερικό, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην αντίπερα όχθη, ο Εθνικός έκανε ένα ακόμα βήμα για την συμμετοχή του στα πλέι οφ, καθώς απέκτησε έναν αέρα τεσσάρων βαθμών από τον έβδομο της βαθμολογίας.
Δύο λεπτά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ροντρίγκο νίκησε την άμυνα του Παναιτωλικού, στέλνοντας τον Εθνικό στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα ενός γκολ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τους φιλοξενούμενους. Στο 48', ο Σιλιγαρδάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για τα εναπομείναντα 42 λεπτά του αγώνα.
Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την αριθμική του υπεροχή, πίεσε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 58', με ωραίο απευθείας φάουλ του Θεοδωρίδη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έκλεισαν τον Εθνικό στα καρέ του, ωστόσο η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αυτή που πέτυχε δεύτερο γκολ.
Μετά από αντεπίθεση, ο Κορακάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη, τον οποίο πλάσαρε και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εθνικό, 2-1. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Νταλακούρα έφερε ξανά το ματς στα ίσια.
Στο 80' ο Μανίκας πήρε την κεφαλιά και κέρδισε τον Συμεωνίδη, για το 2-2 του Παναιτωλικού. Στην συνέχεια, ο Παναιτωλικός έχασε αρκετές και καλές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την νίκη, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Νταλακούρα σταματούσαν στον εκπληκτικό Συμεωνίδη.
Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (46' Μανίκας), Δέντσας, Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ (88' Πασάς), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (81' Μαρτελότο), Ζουρούδης.
Εθνικός:
Συμεωνίδης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Βιδάλης (67' Παγώνης), Γκράϊμς, Τσεμπερίδης, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο (86' Φερέιρα), Φαρινόλα, Ροντρίγκο (54' Ψιάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο