Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Κυκλοφορεί εντελώς ανανεωμένη η εφημερίδα «Ακαρνανία», φύλλο 136, με έξτρα ένθετο περιοδικό για το χωριό Μοναστηράκι Ξηρομέρου.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Ακαρνανία», φύλλο 136, με 16 σελίδες, εντελώς ανανεωμένη και με έξτρα ένθετο περιοδικό αφιερωμένο στο χωριό Μοναστηράκι Ξηρομέρου. Η εφημερίδα ξεκίνησε από τις αρχές του 2010, μια μεγάλη προσπάθεια για ανανέωση, με διευθυντή το Σπύρο Μπαράκο, με επίκαιρα άρθρα, με νέα ιστορικά αφιερώματα, με πολλά πολιτιστικά δρώμενα και κυκλοφορεί κάθε μήνα.
Μερικά από τα περιεχόμενά της: το χρέος της Ελλάδας είναι πρωτοφανές, 1821 Χαίρε ω χαίρε ελευθερία, ημερίδα για το κάστρο της Βόνιτσας, το σχολείο του Αγίου Κοσμά, πίνακα των ηρώων του 1821, για τον Ανατόλιο Ψυχογιό, πως πιάστηκε ο Κατσαντώνης, σκίτσα, τοπικά νέα, κ.α.
Η εφημερίδα«Ακαρνανία» κυκλοφορεί με ένα νέο ένθετο, έγχρωμο περιοδικό για το χωριό Μοναστηράκι Ξηρομέρου.
Η εφημερίδα αυτό το μήνα (Μάρτιος 2010) κυκλοφορεί με έγχρωμο, ένθετο περιοδικό (τουριστικός οδηγός) σε συνεργασία με το Γυμνασίο Μοναστηρακίου, αφιερωμένο στο χωριό Μοναστηράκι Ξηρομέρου και είναι μια προσφορά στους αναγνώστες της. Στις προθέσεις της είναι στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που η εφημερίδα θα εκδίδει κάθε μήνα, να γίνουν αφιερώματα σε όλα τα χωριά της Ακαρνανίας με σκοπό να συμβάλει στην προβολή του τόπου μας.
-Για να γίνετε συνδρομητές
θα πρέπει να έλθετε σε επικοινωνία με το Σπύρο Μπαράκο, είτε στο τηλέφωνο 26430-31244, είτε στέλνοντας επιστολή: Σπύρος Μπαράκος Μοναστηράκι Ανακτορίου, Τ.Κ. 30002, είτε με e-mail:baracos@otenet.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.akarnania.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο