Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

«Θα ενισχυθεί το Α.Τ. Βόνιτσας, για να βελτιωθεί η ασφάλεια στους πολίτες της περιοχής», δήλωσε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κολονέλος.

«Θα ενισχυθεί το Α.Τ. Βόνιτσας (Βόνιτσα- Πάλαιρος-Μύτικας), για να βελτιωθεί η ασφάλεια στους πολίτες της περιοχής», δήλωσε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κολονέλος.
Η πρώτη επαφή του νέου αστυνομικού διευθυντή με τα τοπικά ΜΜΕ. Αναφέρθηκε κυρίως στις ελλείψεις στην Βόνιτσα και δεσμεύτηκε για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της τοπικής Αστυνομίας.
Την πρώτη του επαφή ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής (μιας και ήταν γνωστός αξιωματικός στην Α.Δ. Ακαρνανίας και διοικητής Αστυνομικού Τμήματος), είχε προχθές ο κ. Κολονέλος με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο νέος Διευθυντής, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας και σε κάθε περίπτωση θεωρείται αξιωματικός χαμηλών τόνων, σοβαρός, συνεργάσιμος και αποτελεσματικός
Ο κ. Κολονέλος τόνισε πως ζητούμενο και για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του είναι η συνέχιση του έργου του προηγούμενο Διευθυντή (του ταξίαρχου κ. Σπυρόπουλου, που τοποθετήθηκε στο Μεσολόγγι), η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου.
«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον σκοπό αυτό», είπε ο κ. Κολονέλος, που στη συνέχεια απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις, που σχετίζονταν κυρίως με τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα στην υπηρεσία.
Όπως σημείωσε τα τελευταία χρόνια υπήρξε βελτίωση στην αστυνόμευση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα, επισημαίνοντας την έλλειψη που υπάρχει στο άξονα Βόνιτσα- Πάλαιρος-Μύτικας. «Θα έχουμε ενίσχυση το καλοκαίρι από το Αρχηγείο και πιστεύουμε πως έτσι θα ενισχυθεί το ΑΤ Βόνιτσας, για να βελτιωθεί η ασφάλεια στους πολίτες της περιοχής».
Όπως ήταν φυσιολογικό, η διπλή αυτοκτονία στην Καμαρούλα επισκίασε την εθιμοτυπική αυτή συνάντηση, ο Αστυνομικός Διευθυντής πάντως δεν σχολίασε το θέμα και παρέπεμψε στις κεντρικές ανακοινώσεις.
Ο κ. Κολονέλος επίσης, αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο της Δημοτικής Αστυνομίας για της αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας, που είχε σαν αποτέλεσμα και τον απεγκλωβισμό υπηρεσιών της Αστυνομίας και τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει με την συγκεκριμένη Δημοτική υπηρεσία. Τέλος, για τις περιπολίες είπε πως είναι ένα μέτρο που αποδίδει και γι' αυτό θα καταβληθούν προσπάθειες να ενισχυθούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν μιας και είναι γνωστά τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού.
Πηγή: Εφημερίδα «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο