Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πόλεμος ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας - τουριστικών πρακτόρων.


Την 12/3/2010 η ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή με (3) τρία λεωφορεία στην Αθήνα μεταφέροντας μαθητές του 4ου λυκείου Αγρινίου. Κατά την εκτέλεση της εκδρομής τα λεωφορεία ελέγχθησαν τρεις φορές από αστυνομικά όργανα μετά από καταγγελία τουριστικού πράκτορα ότι δήθεν παραβιάζουν το νόμο. Εν συνεχεία δε, τουριστικός πράκτορας κατέθεσε ψευδή μήνυση σε μας για δήθεν εκτέλεση παράνομης μεταφοράς.
Δηλώνουμε ρητά ότι ουδέποτε παραβιάστηκε τόσο η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, όσο και ο νόμος. Ως εκ τούτου οι παραπάνω παράνομες πράξεις του τουριστικού πράκτορα είναι κακόβουλες και σκοπό έχουν την ταλαιπωρία των μαθητών ούτως ώστε να αποφεύγουν τα σχολεία την μίσθωση λεωφορείων μας για την εκτέλεση μονοήμερων εκδρομών και να εκτελούν τα τουριστικά γραφεία τις παραπάνω εκδρομές με μεγαλύτερο κόστος για τους μαθητές.
Η ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε. για τις παραπάνω παράνομες πράξεις των τουριστικών πρακτόρων προσφεύγει στην Δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση και αγωγή αποζημίωσης.
Για την ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε.
Ο Πρόεδρος
Καψιαμπέτης Γεώργιος
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο