Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Φωτογραφίες από το φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Παναγόπουλο, στο Αγρίνιο.





Σάββατο 27 Μαρτίου γύρω στη 1 το βράδυ, παρέα αναρχικών αναγνώρισε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Παναγόπουλο σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου. Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, αναπόφευκτες. Αφού στολίστηκε με διάφορα κοσμητικά (όπως ρουφιάνος και πουλημένος -που αναφέρονται φυσικά σε όλο το φάσμα των εργατοπατέρων που διαμεσολαβούν τα συμφέροντα των εργατών με τα αφεντικά) οι σύντροφοι αποχώρησαν και ο κύριος Παναγόπουλος σαν να μην έτρεχε τίποτα δέχτηκε κέρασμα από ομοίους του σε διπλανό μπαρ, εξοργίζοντας με αυτή την αλαζονική - προκλητική στάση του. Οι 10 περίπου σύντροφοι επανήλθαν (στο μαγαζί φωνάζοντας συνθήματα) για να κάνουν σαφές πως στον κοινωνικό χώρο το λόγο έχει η κοινωνία που σιχαίνεται τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις φιλολογίες όλων αυτών των γραβατοφόρων και πως όλοι αυτοί θα αντιμετωπίζουν ολοένα και συχνότερα τέτοιου είδους επιθέσεις σε δημόσιες εμφανίσεις, σε ανέμελες βόλτες, σε απεργίες και διαδηλώσεις.
Σε περιόδους όπου η επέλαση του κεφαλαίου εντείνεται διαρκώς και απροκάλυπτα επιθετικά σε όλη την κοινωνία, η όξυνση της κοινωνικής αντίστασης είναι γεγονός που κάνει ευδιάκριτες τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην κοινωνία, τα αφεντικά και τους λακέδες τους.
Και θα πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί οι ΄΄εκπρόσωποι΄΄ των εργατών πως πλέον θα πρέπει παντού να κυκλοφορούν με τους γορίλες τους και να ενημερώνουν για κάθε τους δημόσια εμφάνιση την αστυνομία, προκειμένου να προστατευτούν από τους εργάτες, τους άνεργους, τους φοιτητές, τους μετανάστες και όλους τους αποκλεισμένους της κοινωνίας.
Υ.Γ. ο λογαριασμός για τα ουίσκι που κεράσαμε τον κύριο Παναγόπουλο θα καλυφτεί από το ταμείο της συνομοσπονδίας, ύστερα από την επιμονή του να μη δεχτεί το κέρασμα ως όφειλε.
Υ.Γ.2 καλά θα κάνουν οι χαμηλότερα ιστάμενοι λακέδες του την επόμενη φορά να εξαφανιστούν από μπροστά μας και να μην μας προκαλούν, μιας και από επιλογή μας το περιστατικό έμεινε μόνο στις αποδοκιμασίες, πράγμα που την επόμενη μπορεί να μην ισχύει.
ΝΑ ΣΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
Πηγή: http://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο