Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Μεγάλη επιτυχία για το «Φορολογικό Πανόραμα 2010» στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.



Την Κυριακή 21 Μαρτίου το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ του νομού, ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνών Αγρινίου και Περιχώρων και το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό της περιοχής με θέμα τις αλλαγές στο Φορολογικό Σύστημα με το νέο Νομοσχέδιο καθώς και επίκαιρα Φορολογικά Θέματα για το τρέχον Οικονομικό Έτος.
Η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου κατακλύστηκε από κόσμο και όχι μόνο από φοροτεχνικούς και στελέχη των Δ.Ο.Υ. αλλά και από απλό κόσμο που θέλησε να ενημερωθεί για τις αλλαγές που επίκεινται με το νέο νομοσχέδιο. Όπως μάλιστα δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής στο περιθώριο της εκδήλωσης «το νομοσχέδιο που κατατίθεται αυτή την Τρίτη (σημ. 23 Μαρτίου) θα καθορίσει εν πολλοίς το οικονομικό μέλλον της χώρας και είμαστε ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που θέλησε να ενημερωθεί.»
Μεγάλη συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση υπήρξε και από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο προκειμένου να πάρει συμβουλές για τις άμεσες φορολογικές του κινήσεις.
Στην εκδήλωση εισηγήσεις έκαναν οι κ.κ. Γιώργος Κορομηλάς –Φορολογικός Σύμβουλος, Συγγραφέας και διδάσκων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Χρήστος Γιαννόπουλος-Φορολογικός Σύμβουλος Επίτιμος Γ. Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υπ. Οικονομικών.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο