Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αλυζίων.















Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 , η Ένωση Αλυζίων στο ξενοδοχείο «Crystal City», Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεόδωρος Λιότσος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρόνια και στην συνέχεια αφού έκοψε την πίτα την μοίρασε στους συμπατριώτες ευχόμενος υγεία και ευτυχία. Στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς και ευχές ο Πρόεδρος της Ένωσης Κανδηλιωτών Βασίλης Μουρκούσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο π. πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Χατζαράς Θανάσης, ο Μιχάλης Σκαρογιάννης, ο Καραβίας Σπύρος, ο καπετάνιος από το Μύτικα Κώστας Σαμαντάς , κ.α.
Τράπεζα Αίματος: Μια ανεκτίμητη προσφορά ζωής
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αλυζίων Νίκη Λιβιτσάνη μια ανεκτίμητη προσφορά ζωής που είναι η δημιουργία Τράπεζα Αίματος. Η υπεύθυνη για την Τράπεζα Αίματος Νίκη Λιβιτσάνη κάλεσε όλους τους συνδημότες - αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο - να δώσουν αίμα και το οποίο θα δίνετε σε πρώτη φάση σε Αλυζίους για έκτακτα περιστατικά. Και συνέχισε: Να υπενθυμίσω ότι η έδρα της Τράπεζας είναι στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, τηλέφωνο 210-7230785 και το ωράριο αιμοληψιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 4 μ.μ. έως 7.30 μ.μ. και το Σάββατο από 9 π.μ. έως 1.30 μ.μ. Φυσικά αίμα μπορείτε να δίνετε σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας αναφέροντας την αιμοδοσία ότι το αίμα είναι για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αλυζίων Αιτ/νίας, που λειτουργεί στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.
Ιστοσελίδα δημιούργησε η Ένωση Αλυζίων
Η Ένωση Αλυζίων, ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://alyzionenosi.blogspot.com/ για την ενημέρωση και επικοινωνία των μελών της, για τη προβολή των δραστηριοτήτων της και για την επικοινωνία με όλους τους συμπατριώτες της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο Δημήτρης Ματθόπουλος Καθηγητής Βιολογίας της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου Γεράσιμος Καραβίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γεώργιος Τσέλιος, ο Ιωάννης Σκουρογιαννης Λαογράφος , από το Σύλλογο Θυρρείου ο Σπύρος Βενέτης, ο Γιώργος Κατσιμάρης από το σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «η Έξοδος», κ.α.
FOTO: Γάκιας Τσέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο