Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Μεταβατικό προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ. Πρόεδρος και πάλι ο Πάνος Σόμπολος.

Μεταβατικό προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ με πρόεδρο τον Πάνο Σόμπολο. Τον Μάιο ξανά εκλογές. Αυτό αποφασίστηκε μετά από μαραθώνια συνεδρίαση στην οποία τα 10 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης ψήφισαν αναλογικό προεδρείο.
Μέχρι τότε συγκροτήθηκε μεταβατικό προεδρείο με πρόεδρο και πάλι τον Πάνο Σόμπολο (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία), Γραμματέα τον Αντώνη Νταβανέλο (Συσπείρωση Δημοσιογράφων), ταμία τον Δημήτρη Κουμπιά (Δημοσιογραφική Ενότητα), α΄ αντιπρόεδρο τη Νανά Νταουντάκη και β΄ αντιπρόεδρο την Εννυ Μαγιάση (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία).
Στην μαραθώνια συνεδρίαση μετείχαν τα 10 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης πλην του Π. Ράμμου της Μαχόμενης Δημοσιογραφίας που παρέστη αλλά δεν κατέθεσε ψήφο και ψήφισαν αναλογικό προεδρείο.
Ο Π. Σόμπολος απέσπασε - με μυστική ψηφοφορία - 8 ΝΑΙ και 2 λευκά, ο Α. Νταβανέλος 9 ΝΑΙ και 1 λευκό, ο Δ. Κουμπιάς 9 ΝΑΙ και 1 ΟΧΙ, η Νανά Νταουντάκη 9 ΝΑΙ και 1 λευκό και η Εννυ Μαγιάση 9 ΝΑΙ και 1 λευκό. Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε για το α΄10ήμερο του Μαρτίου.
http://www.imerisia.gr/

Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ
Γεννήθηκε στον χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Δημοτικό διαμέρισμα Αστακού) . Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τομέα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Εργάστηκε στις εφημερίδες "Ακρόπολη", "Αθηναϊκή", "Μακεδονία" (γραφεία Αθήνας) και στα περιοδικά "Εικόνες", "Πάνθεο", "Ρομάντζο" κ.ά. Σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα "Έθνος" και στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ως προϊστάμενος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Έχει καλύψει σχεδόν όλα τα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την χώρα τα τελευταία χρόνια όπως σεισμούς, αεροπορικές τραγωδίες, μεγάλες πυρκαγιές, δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες, αεροπειρατείες και όλες τις πολύκροτες υποθέσεις της επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο