Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πρώτη ήττα για Παναιτωλικό. Έχασε στο Αγρίνιο με 1-2 από τη Δόξα Δράμας.

Η Δόξα Δράμας ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στο Αγρίνιο με 1-2 και μαζί κατάφερε να σπάσει την καυτή έδρα του Παναιτωλικού που γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα, ο Παναιτωλικός είχε να χάσει στο γήπεδό του από τις 8 Ιουνίου 2008, όταν τον είχε νικήσει η Παναχαϊκή. Οι «Μαυραετοί» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα τους Δημήτρη Καρατζιοβαλή, έγιναν η πρώτη ομάδα που κέρδισε στο σπίτι του τον Παναιτωλικό. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ήταν καλύτεροι όμως ο τερματοφύλακας Καρατζιοβαλής ήταν σε μεγάλη μέρα και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο που δημιουργήθηκε στην εστία του. Στο 55΄ μάλιστα απέκρουσε και πέναλτι του Γκούρμα, με την Δόξα να κάνει το 0-1 στο 65΄ χάρη σε κεφαλιά του Σαμαρά. Στο 88΄ ο Μπαξεβανίδης έκανε το 0-2 για τους Δραμινούς, με τον Γιώργο Θεοδωρίδη να μειώνει για τον Παναιτωλικό ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μανιάτης, Παλαιολόγος (72΄ Μπελεβώνης), Μόρετς, Αναστασιάδης, Βούκοβιτς, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Μαρτελότο, Γκούρμα, Χάτζιτς.
Δόξα Δρ. (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Μουρατίδης Μ., Γκίκας, Γαλακτερός, Πινδώνης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο