Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στο Μύτικα

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών λαθρομεταναστών, σημειώθηκε το Σάββατο, έξω από την εκκλησία του Μύτικα στον δήμο Αλυζίας. Να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες στην περιοχή, διαμένουν πολλοί λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνοτήτων, που δουλεύουν στους ελαιώνες, για το μάζεμα της ελιάς.
Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου δέκα Πακιστανών, είχε στήσει καρτέρι έξω από την εκκλησία του Μύτικα και επιτέθηκε κατά μικρότερης ομάδας Αφγανών, την ώρα που διέρχονταν από εκεί, με ξύλα και μαχαίρια! Για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, οι Πακιστανοί έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όπως είναι φυσιολογικό, η Αστυνομία έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση από τη Βόνιτσα, μιας και ο Αστυνομικός Σταθμός του Μύτικα δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην γίνει καμιά σύλληψη.
Οι δυο τραυματίες Αφγανοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθησαν μιας και βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας. Την σχετική προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας.
Πηγή: Εφημερίδα «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ»
http://www.panaitoliki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο