Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.




Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ι.Π. του Μεσολογγίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραίτης.
Ο Υφυπουργός, παρέστη στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων, ενώ μετά το πέρας της παρέλασης, δήλωσε:
«Το διαχρονικό μήνυμα της εθνικής επετείου, είναι ότι η Ελλάδα μπορεί. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος, υπηρετώντας αξίες και αρχές, μπορεί να βάζει υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνει. Σήμερα, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία και είναι η ώρα να πάρουμε μεγάλες και γενναίες αποφάσεις. Είναι η ώρα να συγκρουστούμε με νοοτροπίες, συμφέροντα και καταστάσεις που καθήλωσαν αυτόν τον τόπο και τον πήγαν πίσω. Η νέα κυβέρνηση κατέθεσε το όραμά της, πιστεύοντας στον Ελληνικό λαό και τις αστείρευτες δυνάμεις του. Ηρθε η ώρα λοιπόν να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις τη χώρας μας και παράλληλα να τεθούν στο περιθώριο μίζερες νοοτροπίες, ότι η Ελλάδα έχει μικρές δυνατότητες και δεν μπορεί. Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί, ο Ελληνικός λαός μπορεί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο