Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Συνέχισε με επιτυχία τις περιοδείες του ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος.






Κορυφώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009, επισκέφθηκε τον δήμο Ανακτορίου. Περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα Δρυμού, Παλιαμπέλων, Θυρίου και Μοναστηρακίου. Οι κάτοικοι των χωριών αυτών τον δέχθηκαν με την αισιοδοξία που δημιουργεί η επερχόμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ και η βέβαιη εκλογή του ως εκπροσώπου των στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Το βράδυ της ίδιας μέρας μίλησε σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην Βόνιτσα. Αναπτύσσοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και στηλιτεύοντας την αδιέξοδη πολιτική της Ν.Δ. τόνισε οτι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει στην πρόοδο την χώρα και την Αιτωλοακαρνανία. Κλείνοντας ζήτησε να τον εμπιστευθούν οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και οτι και ως βουλευτής θα είναι αυτος που τον γνωρίζουν τόσα χρόνια, μαχητής και άνθρωπος δικός τους, μπροστάρης για την πραγμάτωση των ονείρων τους για μια Αιτωλοακαρνανία προόδου και ευημερίας.
Στην ομιλία παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανακτορίου Γ.Αποστολάκης, οι αντιδήμαρχοι Ν. Πάντας και Π. Μυλωνίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ) 1/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο