Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδείες του υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Κατερινόπουλου, στους δήμους Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιαδών.

Επίσκεψη στους δήμους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Οινιαδών πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο κ. Κατερινόπουλος ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλο σχετικά με το θέμα των Ελληνικών Αλυκών, την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την παραχώρηση δημόσιας γης στο δήμο, ενώ τόνισε την επιτακτική ανάγκη άμεσης ανέγερσης κτηριακών εγκαταστάσεων για την στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος επεσήμανε επίσης, στον κ. Κατερινόπουλο την αναγκαιότητα κατάρτισης ενός συγκεκριμένου θεσμικού πλαισίου για τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητά της.
Τέλος, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Κατερινόπουλο.
Στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος επισκέφθηκε το δήμαρχο Αιτωλικού Νίκο Γαλάνη όπου εκεί ενημερώθηκε για τα προβλήματα των ψαράδων καθώς επίσης και για όλες τις προσπάθειες που σήμερα καταβάλλονται για την αποκατάσταση της ισορροπίας στη λιμνοθάλασσα.
Ακολούθως συναντήθηκε με το δήμαρχο Οινιάδων Αντώνη Αλετρά στο δημαρχείο και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την μεγαλύτερη αγροτική περιοχή, όπως η άρδευση, τα προβλήματα των ΤΟΕΒ και του ΓΟΕΒ και το ζήτημα των πλημμυρών του Αχελώου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο