Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Αυγουστιάτικα “μουσικά χρώματα” στη Κωνωπίνα!











Στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει στην γενέτειρά μας κάθε χρόνο ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, τo Σάββατο 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε “Μουσική βραδιά” με την ορχήστρα της επώνυμης Πειραιώτικης κοσμικής ΤΑΒΕΡΝΑΣ «ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΑΣ» που πλημμύρισε με “ μουσικά χρώματα ” την πλατεία του Χωριού μας .
Κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια που «άπλωναν» την δροσιά τους Κωνωπινιώτες παρέα με συγγενείς και φίλους απόλαυσαν ευχάριστες στιγμές διασκέδασης, με κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας κ.κ. Λάμπρος Ράπτης και Σωτήρης Προδρομίτης, ο Πρόεδρος του Χωριού μας κ. Κωνσταντίνος Κωστακιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Μεδεώνος και αρχηγός της Δημοτικής Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τζαβαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τσαμποδήμος Επαμεινώνδας, Τσαμποδήμος Γεράσιμος και Τσαμποδήμος Ανδρέας, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ, συγγραφέας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλυζίας κ. Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας κ. Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Χρήστος Ντέμος και ο Ταμίας της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτριος Κοθρούλας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Ανδρέας Μακρυπίδης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, τα δώρα της οποίας ήταν προσφορές συγχωριανών και φίλων μας.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και αυτούς που συνέβαλαν για την επιτυχή έκβασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο