Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Παραιτήθηκε από τη θέση της Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, η πρ. δήμαρχος Αμφιλοχίας Μαρία Σωτηρίου.

Την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας του γραφείου του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριου Σαλμά υπέβαλε η Μαρία Σωτηρίου, πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας. Η παραίτηση έγινε για λόγους ευθιξίας μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, του Γ. Τρομπούκη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό στον οποίο η ίδια ηγούταν για το δήμο της Αμφιλοχίας. Η Σωτηρίου, είχε διατελέσει δήμαρχος Αμφιλοχίας αλλά υπήρξε και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004.
Η Μαρία Σωτηρίου έστειλε απάντηση στο Press-gr, το οποίο πρώτο αποκάλυψε ότι ο συλληφθείς για την απαγωγή Παναγόπουλου Γ. Τρομπούκης συμμετείχε στο συνδυασμό της.
Ολόκληρο το κείμενο της απάντησής της έχει ως εξής:
"Προς Press-gr.blogspot.com
Aξιότιμε κ. Καπαδάκο.
Με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση στο blog σας θέματος με τίτλο: «Υποψήφιος της ΝΔ με την Διευθύντρια του υφυπ. Υγείας Μάριου Σαλμά ήταν μέλος της σπείρας!» και για την ορθή ενημέρωση των επισκεπτών της ηλεκτρονικής σας σελίδας, θα ήθελα να σας επισημάνω τα παρακάτω: Πράγματι ο κ. Γ. Τρομπούκης , ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του γνωστού εφοπλιστή, ήταν ένας από τους εκατό (100) υποψηφίους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του υπερκομματικού συνδυασμού « Όλοι Μαζί- Νέα Αρχή» το 2006, στον οποίο εγώ ήμουν επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος στην Αμφιλοχία. Επιμένω στο υπερκομματικός συνδυασμός κι όχι δημοτική παράταξη της ΝΔ όπως αναφέρετε στο σχόλιο σας, αφού όλη η Αμφιλοχία γνωρίζει ότι ο κος Τρομπούκης ήταν οπαδός άλλου κόμματος. Ανεξάρτητα όμως από το ποιο κόμμα υποστηρίζει ή σε ποιο ψηφοδέλτιο συμμετείχε, η εμπλοκή του σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη δεν μπορεί και δεν πρέπει να ενοχοποιεί ούτε τα στελέχη και τους υποψήφιους της δημοτικής μας ομάδας, αλλά ούτε και εμένα προσωπικά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι η παραβατική συμπεριφορά ενός υποψηφίου μπορεί να αποτελεί στοιχείο ενοχής για έναν συνδυασμό, ή και για ένα κόμμα, του οποίου ο παραβάτης είναι οπαδός.Όσον αφορά την υποτιθέμενη χρηματοδότηση του συνδυασμού μας, σας δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα όσα αναφέρετε στο δημοσίευμα σας είναι ανυπόστατα και κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας όσων τα υποστηρίζουν. Ουδέποτε έλαβα ούτε ένα ευρώ από κανέναν, πολύ δε περισσότερο από τον κο Τρομπούκη. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο υποτιθέμενος πληροφοριοδότης σας να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του. Κι εσείς οφείλατε πριν αναρτήσετε κάποιο σχόλιο να είχατε προηγουμένως διασταυρώσει την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών. Έγκυρη ενημέρωση χωρίς έγκυρη πληροφόρηση δεν μπορεί να υπάρξει. Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος μου, σας παρακαλώ όπως αναρτήστε στην ιστοσελίδα σας την απάντηση μου.
Με τιμή
ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο