Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Επιμελητήριο Αιτ/νίας: Ενίσχυση επιχειρήσεων για ψηφιακή ασφάλεια.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ανακοινώθηκε η δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια (e-Security)», που υλοποιείται από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ».
Η δράση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, ανεξάρτητα από τη νομική μορφή τους. Επιχορηγεί με ποσοστό έως και 70% την υλοποίηση επενδύσεων που έχουν στόχο την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών εις βάρος των επιχειρήσεων.
Στο πλαίσιο της δράσης, χρηματοδοτούνται δαπάνες που αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, μπορούν κατ' αρχήν να εγγράφονται και να δηλώνουν στοιχεία συμμετοχής από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.digitalaid.gr/e-security. Στη συνέχεια, από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00, μπορούν στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου τους για την Ψηφιακή Ασφάλεια.
Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν γίνεται με σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης επενδυτικού σχεδίου και έως ότου να εξαντληθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός ανά Περιφέρεια της χώρας.
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Ενημέρωσης Επενδυτών, 2ος Όροφος, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,
Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Καρράς, τηλ. 26410 74622 e-mail: karras@epimetol.gr
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο