Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Εντυπωσιάζει το περίπτερο της Αιτωλοακαρνανίας στο Φεστιβάλ ελιάς.






Άνοιξε τις πόρτες του το 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων και πολλών φορέων του κλάδου.
Η Αιτωλοακαρνανία
, συμμετέχει και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά με όλα τα προϊόντα της ελιάς, με εντυπωσιακό περίπτερο, με στόχο να προβληθούν τα δύο βασικά προϊόντα της πατρίδας μας και τα παράγωγά τους και να επισημανθούν προβλήματα του κλάδου και να αναζητηθούν λύσεις.
Εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση του περιπτέρου, δείχνουν οι επισκέπτες, οι οποίοι περνάνε και γεύονται επιτραπέζιες ελιές, ελαιόλαδο καθώς και άλλα προϊόντα της ελιάς τα οποία παράγονται στο Νομό μας από τον Σύλλογο Εξαγωγέων – Τυποποιητών και Εμπόρων Βρώσιμων Ελιών (Σ.Ε.Τ.Ε.Β.Ε.) και ελαιοτριβείων του νομού και τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητάς τους .
Στα εγκαίνια έναρξης του φεστιβάλ παρευρέθηκαν: Ο Νομάρχης Θύμιος Σώκος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σπυρίδων, ο Αντινομάρχης Δημοσθένης Καπώνης , ο Σύμβουλος της Νομαρχίας Γιάννης Ψαράκης, ο Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο Νομάρχης Ρεθύμνου Γιώργος Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμού Παναγιώτης Καλός και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κουτρούμπας κ.ά.
Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 το πρωί έως 9:00 το βράδυ. Να μην λείψει κανένας Αιτωλοακαρνάνας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο