Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού στον Αστακό.

Ένας αρχιφύλακας ξυλοκοπήθηκε άγρια σε καφέ-μπαρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.Το εν λόγω επεισόδιο έλαβε χώρα τα ξημερώματα, μετά από καταγγελία θαμώνα για κλοπή τσάντας. Στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο αστυνομικός που χτυπήθηκε βάναυσα από θαμώνες ενός μπαρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Όσον αφορά το θλιβερό αυτό γεγονός, ο αρχιφύλακας είχε πάει στο νυχτερινό κατάστημα όταν μια νεαρή γυναίκα τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα του Αστακού να ζητήσει βοήθεια, καθώς ένας θαμώνας την παρενοχλούσε και μάλιστα, της είχε πάρει την τσάντα και δεν της την επέστρεφε.
Ο 40χρονος αστυνομικός, φτάνοντας στο κατάστημα προσπάθησε να ηρεμήσει τον 38χρονο θαμώνα του μπαρ και να τον πείσει να επιστρέψει την τσάντα στην κοπέλα, πράγμα που έκανε, αλλά, εν συνεχεία εκείνος του επιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον.
Στον καυγά των δυο ανδρών, ενεπλάκη ακόμη ένας φίλος του 38χρονου και έτσι, οι δυο μαζί συνέχισαν να χτυπούν τον εν λόγω αστυνομικό, ενώ όταν ο ένας εξ αυτών προσπάθησε να πάρει και το όπλο του αρχιφύλακα, όπως υποστηρίζει ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, αυτό εκπυρσοκρότησε.
Στο μπαρ όπου έγινε η συμπλοκή εντοπίστηκαν πέντε κάλυκες και δύο βολίδες βρέθηκαν σφηνωμένες στον τοίχο του καταστήματος. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που χτύπησαν βάναυσα τον αρχιφύλακα. Ο 38χρονος θαμώνας του μπαρ, που το όπλο του αστυνομικού το άρπαξε κατά τη διαφυγή του, είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας, καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών.
ΠΗΓΗ: ΝΕΤ http://news.ert.gr/el/20427-agrios-ksylodarmos-astynomikou-gia-mia-tsanta.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο