Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Συγκέντρωση-μήνυμα του Ανδρέα Μακρυπίδη στο Αγρίνιο.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, η πολιτική ομιλία του Ανδρέα Μακρυπίδη με θέμα «Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κρίση». Στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστρατείου, το βροντερό παρόν έδωσαν όλα τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και πλήθος πολιτών, εργαζόμενοι, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι και νεολαίοι.
Ο Ανδρέας Μακρυπίδης τόνισε ότι η Αιτωλοακαρνανία έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ελπίδας και προοπτικής, ότι το διάλειμμα διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ τελειώνει και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης, για να σταματήσει τον κατήφορο και να βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση.
Άσκησε κριτική στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Καραμανλή στο Αγρίνιο τονίζοντας ότι ήλθε, είδε, απήλθε και ότι επέλεξε να μιλήσει στο ακροατήριο της νεολαίας του Κόμματός του και όχι στο λαό της Αιτωλ/νιας, προφανώς γιατί η κοινωνία και οι πολίτες του νομού του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά. Ξανά-υποσχέθηκε ότι το 4ο τμήμα του Πανεπιστήμιου, αυτό που ο Υπουργός παιδείας της Κυβέρνησής του πανηγυρικά υποσχέθηκε και δυστυχώς το ξέχασε μετά την αποχώρησή του επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι αυτή είναι η Κυβέρνηση «των υποσχέσεων και των λόγων και όχι των έργων».
Ο Ανδρέας Μακρυπίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και στις προτάσεις για : Κοινωνική πολιτική, Αναπτυξιακή προοπτική, Έλεγχο και κανόνες στην Αγορά, Αναδιανομή Εισοδήματος υπέρ των πολλών και αδύναμων, Φορολογική δικαιοσύνη. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Μακρυπίδης ζήτησε από τα μέλη, τους φίλους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να ανατρέψουν αυτή την Κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή η πολιτική.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αποστόλης Κοιμήσης και οι Δήμαρχοι: Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης, Ανακτορίου Γιώργος Αποστολάκης, Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας, Θέρμου Θόδωρος Πορφύρης, Ινάχου Θανάσης Τουρουνίδης, Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, Μεδεώνος Γιάννης Σεραφής, Νεάπολης Κώστας Καπελάκης, Αγγελοκάστρου Σωτήρης Ρουσογιάννης, Παρακαμπυλίων Λάμπρος Παπαθανασίου, Παναιτωλικού Δημήτρης Γιαννοκώστας. Ο Γραμματέας της Ν.Ε Σπύρος Τορονίδης και τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ του Νομού μας, τα μέλη της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δυτικής Έλλαδας Μάκης Σαμαράς και Φρόσω Δελλή, οι Αντινομάρχες Αντώνης Γαλαζούλας και Έφη Λαχανά-Στεργίου, οι πολιτευτές του Νομού Πάνος Τρυφιάτης και Βασίλης Αντωνόπουλος, οι Ειδικοί Σύμβουλοι της Νομαρχίας Γιάννης Ψαράκης και Σωτήρης Σαξάμης, Ο πρόεδρος του Εμπορικού-Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας Παναγιώτης Τσιχριντζής, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο