Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 88.3. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Φίλοι και συμπατριώτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ένα όνειρο ετών που έγινε πραγματικότητα. Από όταν ιδρύθηκε ο σταθμός, όνειρό μας ήταν να μπορούν να τον ακούν όλοι οι Ξηρομερίτες και όσοι αγαπούν τη Δημοτική μουσική παράδοση του Ξηρομέρου. Το παραπάνω προέκυπτε από τα συνεχή τηλεφωνήματα και e-mail που δεχόμασταν από ομογενείς συμπατριώτες αλλά και ξένους, που άκουγαν τον σταθμό σε κάθε επίσκεψή τους στον τόπο μας.
Με την πάροδο των ετών, την βοήθεια της τεχνολογίας και του Δήμου Φυτειών, τον οποίο και ευχαριστούμε, από τις 13 Φεβρουαρίου 2009 ο Ραδιοφωνικός σταθμός της επαρχίας Ξηρομέρου του νομού Αιτωλοακαρνανίας εκπέμπει, μέσω διαδυκτίου, από την ιστοσελίδα του Δήμου Φυτειών http://www.fities.gr/.
Χάρη σε όλους εσάς που ακούτε ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, το Ραδιόφωνο του Ξηρομέρου είναι ένα από τα πρώτα σε ακροαματικότητα ραδιόφωνα της Δυτικής Ελλάδας. Ευελπιστούμε ότι θα έχει την ίδια πορεία και στο διαδύκτιο.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους διαφημίζονται στο σταθμό μας και στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια για αναβίωση του παλιού και ξεχασμένου, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοτικού Τραγουδιού.
Το Ραδιόφωνο Ξηρομέρου από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, στηρίζει αφιλοκερδώς κάθε δραστηριότητα των δήμων και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας και όχι μόνο. (Σημειώνουμε ότι μόνο για τη δημιουργία των spot ο σταθμός επιβαρύνεται με 3000€ και πλέον ετησίως).
Η διεύθυνση και οι συνεργάτες του σταθμού, υπόσχονται να συνεχίσουν, με το ίδιο μεράκι, να παλεύουν για την ανάδειξη των προβλημάτων και την προβολή κάθε αξιόλογης προσπάθειας που γίνεται στον τόπο μας. Όλοι μαζί θα είμαστε απέναντι σε όσους θέλουν να βλάψουν την επαρχία Ξηρομέρου και το Ραδιοφωνικό της σταθμό. Θέλουμε να γνωρίζεται ότι το Ραδιόφωνο Ξηρομέρου ΡΑ.Ξ. 88,3 ανήκει σε κάθε Ξηρομερίτη.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο