Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο Δήμαρχος Αλυζίας Δημήτρης Τριποτσέρης, έδωσε λογαριασμό στους πολίτες της Αλυζίας, για το έργο της διετίας 2007 -2008.





ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
Με τη δυναμική παρουσία πολιτών του δήμου Αλυζίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάρτη 2009, στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος», Βερανζέρου 26 (Ομόνοια), στην Αθήνα, ο Απολογισμός Δράσης της διετίας 2007-2008, του Δημάρχου Αλυζίας Δημήτρη Τριποτσέρη. Ο Δήμαρχος Αλυζίας, εμφανώς ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής, για το διετή απολογισμό, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αλλά και την δημοτική ομάδα, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους του Δήμου, για την συνεισφορά τους, στην επιτυχημένη πρώτη διετία, υποσχόμενος ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ακόμα πιο δημιουργικά, πιο διεκδικητικά.
Ανοίγοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Αλυζίας Δημήτρης Τριποτσέρης τόνισε «Με την εντολή σας στις 15 Οκτώβρη του 2006 μας αναθέσατε την ευθύνη διακυβέρνησης του Δήμου. Αγωνιζόμαστε για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, αγωνιζόμαστε το καθαρό πρόσωπο του δήμου ξεπληρώνοντας παλιές αμαρτίες και βάζοντας την Αλυζία σε μια πορεία σοβαρή και ανοδική. Ο Χρόνος, η αλήθεια και ο κάθε συνδημότης θα αξιολογήσουν αν η σελίδα της τοπικής ιστορίας για τη Δημαρχία Τριποτσέρη θα είναι λευκή ή πλούσια. Ο Τριποτσέρης σ’ ένα δεσμεύεται: ότι αυτή η σελίδα δεν θα έχει μαύρα στίγματα».
Αφού αναφέρθηκε στις επίπονες προσπάθειες της δημοτικής αρχής να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που κληροδότησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ο Δημήτρης Τριποτσέρης ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της δημοτικής αρχής και τόνισε ότι με νοικοκύρεμα και σκληρή δουλειά, με διεκδίκηση αυτών που ο Δήμος δικαιούται, με έργα και παρεμβάσεις σε όλες τα χωριά, με διαρκή διάλογο και συνεργασία με όλους τους πολίτες και τους φορείς, με σχέδιο και πρόγραμμα δημιουργούμε ένα Δήμο ισχυρό κοντά στον Δημότη». Στην συνέχεια ο Δημήτρης Τριποτσέρης έκανε εκτενή αναφορά για τα έργα και τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής για κορυφαία ζητήματα όπως το νοικοκύρεμα των Οικονομικών, η ύδρευση του Αρχοντοχωρίου, οι μελέτες, η αντιπλημμυρική προστασία, τα σχολικά συγκροτήματα, η αναπτυξιακή του δήμου, υγεία, υποδομές, την ποιότητα ζωής, την καθαριότητα, τον πολιτισμό-αθλητισμό, τον τουρισμό, κ.α.
Οι δημότες της Αλυζίας που συγκεντρώθηκαν είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις-την συζήτηση συντόνιζε ο Βασίλης Μουρκούσης Πρόεδρος της Ένωσης Κανδηλιωτών- και να πάρουν απαντήσεις σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούσαν. Ο Δήμαρχος για το κάθε θέμα ξεχωριστά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο